Referencer

Læs her hvad andre fortæller om Ellegaard Investeringsrådgivning

Kundeudtalelse

Uvildig rådgivning med flere muligheder

Jeg kendte Jan Ellegaard på forhånd og henvendte mig til ham, da jeg så han startede som selvstændig investeringsrådgiver. Rådgiverne i bankerne er efter min mening sælgere, som tjener på mine investeringer. Det tiltaler mig, at han alene modtager betaling fra mig, så han kan rådgive mig helt frit, uden hensyn til andet end min investeringsprofil, som vi sammen fik fastlagt.

Den rådgivning, jeg har modtaget fra Jan, har jeg oplevet som meget professionel og grundig, og han havde gode forklaringer med baggrund og statistik på det, han anbefalede.

Den uvildige rådgivning har givet mig en tro på, at min investering er fornuftigt anbragt. Jeg tænker, at Jan kan gøre en forskel, da han er helt på den frie bane. Han har ingen interesse i at anbefale noget, han ikke tror på.

Hans Jørgen Pedersen, privat- og pensionsopsparing

Løbende opfølgning

Det betyder meget, at Jan giver os en uvildig investering, da det er betryggende, at der ikke er et firma bagved, der tjener penge på vores investeringer. Han bruger den tid, der skal til for at få et godt resultat, og vi fik en god sparring på, hvordan vi skulle investere vores opsparing.

Vi får en løbende opfølgning og rapportering fra ham, så vi kan se hvordan vores investeringer udvikler sig, og han sammenholder også resultatet med, hvordan det ville have været, hvis vi ikke havde lavet om på vores investeringer. Han kommer også løbende med gode råd til, hvordan vi kan trimme investeringerne.

Marianne Fisker, privat-, pensions, og firmaopsparing

Jan Ellegaard

I forbindelse med, at Jan Ellegaard ønsker at starte egen virksomhed med rådgivning til privatkunder, erhvervskunder og selskaber om investering. Yderligere rådgivning til mindre pengeinstitutter.

Fanø Sparekasse har i forskellige sammenhænge brugt Jan Ellegaard og hans ekspertise indenfor investering.

Rådgivning som blandt andet omfatter:

  • Mifid II og forretningsgange som Jan har bidraget med at sammenfatte.
  • Individuelle investeringsmøder med Sparekassens mere formuende kunder.
  • Gæsteoptræden i forbindelse med investeringsarrangement, hvor Fanø Sparekasse havde inviteret formuende kunder til et fællesmøde

Jeg har kun oplevet Jan Ellegaard som yderst kompetent indenfor investeringsområdet, ligesom han på det menneskelige plan optræder rolig, interesseret og god til at svare på spørgsmål fra kunder/medarbejdere. Dette gælder face to face som i offentlige forsamlinger.

Jeg kan derfor kun give Jan Ellegaard mine bedste anbefalinger og ønsker Jan held og lykke med etablering af sin virksomhed.

Henning Balle
Direktør, Fanø Sparekasse

Download som PDF

Klar på investeringer, der også kaster noget af sig i overmorgen? 

Kontakt os
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram