0909/0707-2020

Bedst i Test juni 2020....

Bedst i TEST juni 2020….Sparindex Globale Aktier Min. Risiko KL

Har du en pensionsopsparing, almindelig opsparing eller opsparing i dit selskab, så får du her et eksempel på et produkt, som jeg anbefaler, som en del af en investeringsstrategi. Den har lave omkostninger og gode afkast. Derfor er produktet også kåret, som det bedste produkt af Forbrugerrådet TÆNK Penge. Skal jeg hjælpe dig med din investeringsstrategi, så du også får lave omkostninger og gode afkast, så kontakt mig for yderligere oplysninger om uvildig investeringsrådgivning.

 

De fleste kender Forbrugerrådet Tænk som testleverandør, når vi skal købe nye hårde hvidevarer eller andre produkter. Men Forbrugerrådet TÆNK udgiver også magasinet Tænk Penge, hvor du fx kan læse mere om lån, forsikringer og altså også investeringsforeninger, som bliver testet.

I testen fra juni måned 2020 endte Sparindex Globale Aktier Min. Risiko KL øverst blandt i alt 57 fonde, der alle investerer i globale aktier, og som indgår i testen. Sparindex-fonden blev testvinder og tildeles titlen ’Bedst i test’ bl.a. ud fra disse kriterier: lave omkostninger og gode afkast skabt ved testens laveste risiko.

Men det er ikke første gang, at Sparindex-fonden bliver anerkendt. Fonden har eksempelvis fem af de attraktive Morningstar-stjerner og vundet Morningstar awarden i 2016 og i 2019. Og hvor Morningstar nyder stor anerkendelse i den professionelle investeringsverden, rammer Forbrugerrådet Tænk en bredere målgruppe. Derfor er det et særligt stærkt signal, at Sparindex-fonden nu kan bryste sig af begge anerkendelser.

”Tænk Penge rammer et helt andet segment, end Morningstar gør. Mange kender ikke Morningstar, men når man får et ’Bedst i test’-stempel fra Forbrugerrådet Tænk, så vil flere være opmærksomme på produktet og stoler mere på, at det er et godt produkt. Derfor er det rigtig stærkt, at en fond som Sparindex Globale Aktier Min. Risiko nu får begge typer af anerkendelse. ”

Hvordan tester man en investeringsforening?

Der findes sikkert lige så mange måder at opgøre en investeringsforenings succes på, som der findes investeringsforeninger. Forbrugerrådet Tænk Penge har testet på baggrund af data fra Finans Danmark og Morningstar. I testen indgår i alt 11 parametre, der er blevet vægtet forskelligt. Med en vægtning på 50 % har de årlige omkostninger en stor indflydelse på testresultatet.

Man kan altid diskutere deres metode og fremgang. Forbrugerrådet Tænk Penge har særligt vægtet lave omkostninger tungt i deres test, og det afspejler sig i, at de passive fonde rangerer højt på listen, fordi de naturligvis har lavere omkostninger end de aktivt forvaltede fonde. Pris er naturligvis vigtig uanset – om man betragter en vaskemaskine eller en investeringsfond. Det ændrer dog ikke ved, at investering handler om, at skabe gode risikojusterede afkast til investorerne, og det viser testen heldigvis også, at Sparindex-fonden gør.

Skal du også have lavere omkostninger og dermed et bedre afkast. Kontakt mig for et uforpligtende møde:

Kontakt her: Kontakt os • Ellegaard Investeringsrådgivning

RELATEREDE NYHEDER

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram