Kontakt os

Jan Ellegaard

Indehaver og rådgiver
Mobil:
23 27 43 19

Email:
kontakt@ellegaardinvest.dk
Kontaktformular

Udfyld ovenstående formular så kontakter vi dig hurtigts muligt.

Gratis investeringsmøde

Jeg kommer gerne på et uforpligtende og gratis besøg hos dig, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov i forhold til investering og kommer med et forslag til, hvordan vi kan arbejde sammen. Hvis du beslutter dig for et samarbejde, aftaler vi også på forhånd, hvad min rådgivning koster.

Du kan vælge mellem ”honorar” eller timeløn. Ved honorar er der dog en minimumsbetaling på 3.000 kr.

Uanset den valgte betalingsmodel får du mine helt konkrete anbefalinger til, hvordan du skal tilrettelægge dine investeringer. Det sker på baggrund af vores dialog, min analyse og den investeringsprofil, vi bliver enige om. Herefter finder vi sammen frem til din egen investeringsstrategi, som du eller vi sammen kan arbejde efter.

Alternativt kan min betaling være en fast procentdel af din investeringsportefølge.

Kontakt mig på tlf. 23 27 43 19 | email: kontakt@ellegaardinvest.dk 
eller udfyld formularen ovenfor

Disclaimer

Dette website er udarbejdet af og tilhører Ellegaard Investeringsrådgivning ApS. De tilgængelige oplysninger skal hverken ses som en opfordring eller anbefaling til at købe eller sælge investeringsforeningsbeviser, enkelte aktier eller obligationer. Oplysningerne skal udelukkende opfattes som generel information for modtageren.

Websitets informationer, beregninger, vurderinger og skøn, skal således ikke ses som investeringsrådgivning, og skal på intet tidspunkt træde i stedet for modtagerens egen vurdering af forskellige cases. Ellegaard Investeringsrådgivning ApS har efter bedste evne søgt at sikre, at indholdet på dette website giver et retvisende billede, men vi påtager os ikke ansvaret for evt. fejl og ufuldkommenheder.

Al investering i finansielle instrumenter er behæftet med risiko. Investeringer i fonde såvel som enkeltpapirer kan både stige og falde i værdi som et resultat af markedsudsving, nyhedsstrømme og enkeltstående begivenheder. Derudover påtager man sig en valutarisiko, ved at investere i papirer, der handles i en fremmed valuta. Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@ellegaardinvest.dk. Derudover kan du læse om vores cookie- og privatlivspolitik her. Og du kan læse, hvordan vi håndterer personlige oplysninger her.

Cookie- og privatlivspolitik
Information om behandling af personoplysninger

Klagevejledning

Såfremt der skulle opstå utilfredshed med vores service, kan vor klageansvarlig kontaktes per brev eller email:

Ellegaard Investeringsrådgivning ApS
Østervangs Alle 57
8963 Auning
Email: kontakt@ellegaardinvest.dk
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram